Παστέλ χρώματα — Πάντα επίκαιρα, πάντα στη μόδα

Κάθε φορά που η συζήτηση έρχεται στα παστέλ, δεν μιλάμε απλώς για μια τάση — είναι κάτι που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, σε έναν κόσμο γεμάτο αλλαγές τάσεων και απόψεων.
Χρησιμοποιούνται σε casual ντυσίματα, αέρινες εμφανίσεις και επίσημα σύνολα, εκφράζοντας μια συγκεκριμένη άποψη, προσθέτοντας μια διάθεση ανάτασης.
Παστέλ χρώματα — Πάντα επίκαιρα, πάντα στη μόδα

Φέτος, το 2022, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά , τα παστέλ εμπνέουν ελπίδα και θετικότητα, προσπαθώντας να αντισταθμίσουν παράγοντες όπως η πανδημία και η θλίψη.
Ως εταιρεία, παραμένοντας πιστοί στις αρχές μας, προσπαθούμε -κάθε φορά- να τιμήσουμε τη θηλυκή, την κομψή, τη σύγχρονη γυναικεία έκφραση μέσα από το στυλ.
Είναι ο πυρήνας της Φιλοσοφίας μας, ο λόγος που δίνει έμπνευση στα ρούχα μας.

Παστέλ για εμάς σημαίνει καλοκαίρι.

Σε συνδυασμό με ουδέτερους τόνους, όπως το λευκό, το γκρι και το μαύρο, αποτελούν έναν ασφαλή, κομψό αλλά φρέσκο συνδυασμό.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό της παστέλ παλέτας είναι ο τρόπος που μπορείτε να συνδυάσετε δύο ή τρία από αυτά μαζί δημιουργώντας ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα, καθώς και μονόχρωμη επιλογή δημιουργώντας ένα πιο chic αποτέλεσμα.
Επιλέγοντας να συνδυάσετε με φωτεινά όπως τα πορτοκαλί, τα κίτρινα και τα ελεκτρίκ, κάνετε μια πιο εντυπωσιακή και παιχνιδιάρικη δήλωση!

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι παστέλ δημιουργίες θα κρατούν πάντα έναν χαρούμενο χώρο στις ντουλάπες μας, έτοιμες να κάνουν τις καθημερινές μας βόλτες πιο φωτεινές και ζωντανές.
Και τα ρούχα PHILOSOPHY θα συνεχίσουν να στηρίζουν το γυναικείο στυλ. Καλό καλοκαίρι λοιπόν!